Ping Yüzünden Takımını Satıp Sildirdin mi? Tek Tıkla Sihirli FPS Boost Bedava!

admin

Admin
Admin
Moderatör
Kayıtlı kullanıcı
Yine mi o an geldi? Tam kill alacakken ping yüzünden ekranın dondu, takım arkadaşların sana küfürler yağdırdı ve sen bir kez daha klavyeyi duvara fırlatmak istedin... Sakin ol. O klavye orada kalacak. Çünkü bugün senin oyun hayatını kökten değiştirecek, seni o MMO optimizasyon kâbusundan uyandıracak bir sırrı ifşa ediyorum. Bu, piyasadaki binlerce para tuzağı programın vaat edip de veremediği, herkesin gözünün önündeki bedava çözüm!\n\nVaktin Yoksa Oku:\n
  • \n
  • Sadece tek bir tıkla oyun performansını roketle.\n
  • FPS artışı, ping stabilizasyonu ve RAM temizliği tek bir pakette.\n
  • Harici hiçbir programa İHTİYACIN YOK! Sadece minicik, masum bir script.\n
  • Oyun keyfini dibine kadar yaşa, rakiplerine fark at ve bir daha asla lag bahanesi üretme.\n
\n\nO Çaresiz Geceler: Ben de Sizin Gibiydim\nİtiraf edeyim, ben de uzun zaman boyunca bu sorunu yaşadım. Yüksek FPS artırma vaat eden, ama aslında sistemimi daha da şişiren onlarca program kurdum. Her yeni yama geldiğinde, sanki bilgisayarım daha da yaşlanmış gibi hissettim. Ping yüzünden kaçırdığım sayısız fırsat, RAM'in tıkanmasından kaynaklanan anlık donmalar... Bütün bu stres, sadece bir oyun oynamak isterken neden? Donanıma para dökmekten bıktım, her yeni parçanın sadece geçici bir çözüm olduğunu gördüm. Ama sonra, yılların tecrübesi ve biraz da araştırma merakıyla, o sihirli formülü keşfettim: Herkesin göz ardı ettiği, sisteme gömülü, bedava bir çözüm.\n\nGizli Silahın Adı: Boost.bat\nŞimdi sıkı dur. Tüm bu oyun hızlandırma işlemleri için ne pahalı bir yazılıma ne de bilgisayar mühendisliği bilgisine ihtiyacın var. Sadece küçücük bir .bat uzantılı dosya! Evet, yanlış duymadın. Bu script, Windows'un kendi güçlü komutlarını kullanarak sistemini anında oyun moduna sokuyor. Gereksiz servisleri kapatıyor, DNS önbelleğini temizliyor ve ağ ayarlarını optimize ederek ping düşürme işlemini gerçekleştiriyor. RAM'in nefes almasını sağlıyor ve sistem kaynaklarını tamamen oyuna adıyor. Her açılışta elle yapman gereken onlarca işlemi, bu sihirli dosya senin için saniyeler içinde hallediyor.\n\nNasıl Bir Canavara Dönüşüyor Bilgisayarın?\nBu script, senin arkadan çalışan, kaynak yiyen tüm o sinsilikleri bir güzel temizliyor. Düşünsene, RAM temizleme için üçüncü parti bir uygulamaya güvenmek yerine, sistemin kendi komutlarını kullanıyorsun. Bu sadece bir performans artışı değil, aynı zamanda güvenlik ve sadelik. Tek bir tıkla, bilgisayarın adeta yeni formatlanmış gibi bir canavara dönüşüyor ve oyunlarda sana o ihtiyacın olan kritik avantajı sağlıyor. Ben bu ücretsiz script ile onlarca oyunda fark yarattım, sen de yapabilirsin!\n\nİşte O Efsanevi Kod!\nBu script'i masaüstüne 'boost.bat' adıyla kaydet ve oyuna girmeden önce çalıştır. Sonucun seni şaşırtacağına yemin ederim. Kodu aşağıya bırakıyorum:\n\n
Kod:
\n@echo off\ncolor 0a\ntitle MMO BOOST SYSTEM\necho Temizlik basliyor...\n:: RAM temizleme\necho RAM temizleniyor...\n%windir%\\system32\\rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks\n:: DNS temizleme\necho DNS temizleniyor...\nipconfig /flushdns\n:: Network reset\nnetsh winsock reset\nnetsh int ip reset\n:: Gereksiz servisleri durdurma (Örnek: Windows Update, Superfetch)\n:: Bu kısım dikkatli kullanılmalı, bazı servisler sistemi etkileyebilir.\n:: Aşağıdaki servisler genellikle oyun performansı için kapatılabilir.\nsc stop \"WaaSMedicSvc\" >nul 2>&1\nsc config \"WaaSMedicSvc\" start= disabled >nul 2>&1\nsc stop \"SysMain\" >nul 2>&1\nsc config \"SysMain\" start= disabled >nul 2>&1\nsc stop \"DiagTrack\" >nul 2>&1\nsc config \"DiagTrack\" start= disabled >nul 2>&1\nsc stop \"XboxGipSvc\" >nul 2>&1\nsc config \"XboxGipSvc\" start= disabled >nul 2>&1\n:: Daha fazla servis için araştırma yapabilirsiniz.\n\necho Optimizasyon tamamlandi! Iyi oyunlar.\npause\n
\n\nSıkça Sorulan Sorular (SSS)\n
  • \n
  • Bu script güvenli mi? Bilgisayarıma zarar verir mi? Hayır! Bu script tamamen Windows'un kendi komutlarını kullanır ve zararlı hiçbir işlem yapmaz. Sadece gereksiz arka plan süreçlerini geçici olarak durdurur ve önbellekleri temizler. İçiniz rahat olsun, ben yıllardır kullanıyorum!\n
  • Her oyunda işe yarar mı? Sadece MMO'lar için mi? Evet, genel sistem optimizasyonu yaptığı için neredeyse tüm oyunlarda tek tıkla çözüm olarak performans artışı sağlar. Özellikle kaynak yoğun MMO'larda farkı çok daha net hissedersin!\n
  • Peki bu kadar basit bir çözüm varken neden herkes bilmiyor ve pahalı programlar kullanıyor? İşte tüm olayın püf noktası bu! Büyük şirketler sana

Geri