Milyonluk Pikap Aldım, Tonearm'ı Bozuk Sandım! Meğer O Sadece Bir İLLÜZYONMUŞ!

geveze

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Vaktin Yoksa Oku:\n
  • \n
  • Yeni aldığınız pikapta tonearm yatayda serbestçe hareket etmeyebilir, her zaman aynı pozisyona dönmeyebilir.\n
  • Bu durum, genellikle üretim toleranslarından veya rulmanlardaki mikro sürtünmeden kaynaklanır. Çoğu zaman bir arıza değil, normal bir durumdur.\n
  • Önemli olan, plaka yerleştirildiğinde tonearm'ın pürüzsüzce izleme yapabilmesidir. Statik testler her zaman gerçek dünya performansını yansıtmayabilir.\n
  • Panik yapmadan önce, pikap kurulumu adımlarınızı kontrol edin ve anti-skate ayarının kapalı olduğundan emin olun.\n
  • Eğer plak dinlerken ses kalitesinde bozulma veya titreşim hissederseniz, işte o zaman servise danışın.\n
\n\nO kutuyu açtığım an, hayatımın en büyük pikap fiyaskosunu yaşadığımı düşündüm. Yıllarca hayalini kurduğum, cebimden tonla para çıkan o Pro-ject Debut Evo 2... Gözümde büyüttüğüm her detay, o an buz gibi bir şüpheyle yer değiştirdi. Cihaz sıfır, pırıl pırıl, ama ben ilk dakikada bir tonearm felaketinin eşiğinde olmalı mıydım?\n\nYeni Pikap Kurulumunda Panik Anı\n\nHer şey klasiği üzere başladı. Kutuyu titizlikle açtım, parçaları bir bir dizdim. Plak çalar aşkına, bu alet sadece bir donanım değil, bir sanat eseriydi. Ama asıl olay, pikap kurulumu aşamasında, o narin tonearm'ı yerine takıp dengelemeye çalıştığımda patlak verdi. Her şeyi usulüne göre ayarladım, iğne koruyucusunu çıkardım, denge ağırlığını sabitledim. Ama o an, içimdeki o 'paranoyak teknoloji kurdu' çığlık atmaya başladı:

logo.og.png

Geri