Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin Yaptığı O Büyük Hata: Paranızla Instagram Çöplüğüne mi Dönüşüyorsunuz?
Influencer marketing sanıldığı kadar basit değil, markalar paralarını sokağa atıyor.\n
Başarı için stratejik ortaklıklar ve veri analizi kritik.\n
Sahte takipçiler, markanızın itibarı ve bütçeniz için bir kabus.\n
Doğru ajans seçimi, geri dönüşüm oranınızı %1000'lere çıkarabilir.\n
Küçük bütçelerle bile mikro influencer gücünü keşfedin.\n
\n\nInstagram'da kaydırırken gördüğünüz her 'sponsorlu gönderi', markanız için bir kurşun ya da bir intihar bombası olabilir. Evet, yanlış okumadınız. Milyonluk takipçisi olan influencer'lara yatırdığınız o devasa bütçeler, aslında bir hiç uğruna buharlaşıyor olabilir. Ben, Piranha, bu acı gerçeği bizzat deneyimledim ve keşfettim ki; çoğu marka, 'influencer marketing' adı altında sadece bir illüzyona para ödüyor. Keşfet'in derinliklerinde kaybolmuş o samimi, gerçek viral içerik hayalleri, birkaç tıklama için yüz binlerce lira harcayan firmaların mezarlığına dönüşüyor.\n\nInfluencer Marketing: Bir Balina Midesinde Kaybolmak mı, Yoksa Okyanusa Hükmetmek mi?\n\nBir zamanlar ben de o hatayı yaptım. Parlak PR raporlarına, şişirilmiş takipçi sayılarına kandım. Sandım ki,